Cauta

168000.00 €
Vand vila individuala complet utilata si mobilata

Case - Vile
Postat 2 saptamani
14 vizualizari

168000.00 €
Vand vila individuala complet utilata si mobilata

Case - Vile
Postat 2 saptamani
14 vizualizari
Salveaza favorit

Descriere

Proprietar, ofer spre vânzare o vilă foarte spațioasă și luminoasă, complet utilata si mobilata aflată într-o zonă liniștită din comuna Berceni. Imobilul este dispus pe un nivel de înălțime P+1+pod și este construit din cărămidă Porotherm , izolată cu polistiren de 10, geamuri tripan , acoperiș Bilka, centrală proprie pe gaz Ariston. Curtea este amenajata cu gazon si sistem de irigare/aspresoare programabil, pomi fructiferi,brazi si dispune de iluminat interior perimetral, terasa, gratar amenajat. Poarta este electrica. Casa are alarma. In curte avem si o magazie. Compartimentare: Parter: terasă exterioara acces acoperită si mobilata, living si dining, hol, grup sanitar, cameră tehnică, bucătărie inchisa,, hol, casa scării. Etaj: casa scării, hol, dormitor, baie cu cada, dormitor, dormitor matrimonial cu baie proprie. Toate cele 3 dormitoare au balcoane proprii. Pod:spațiu generos de depozitare.

Atribute

Stare: Folosit
Tip tranzactie: Vind

  Detalii:

 • Anul constructiei:
  dupa 2000
 • Suprafata utila:
  170

Contact Draghici Sorin

  Vand vila individuala complet utilata si mobilata - 1
  Vand vila individuala complet utilata si mobilata
  168000.00 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Detalii vanzator

  Draghici Sorin
  Draghici Sorin
  1 anunturi active
  Persoana fizica
  Utilizator fara cont
  Contact

  Locatie

  Str Sperantei, 077020, Sud-est, Berceni, Ilfov, Romania

  Atentie!

  Nu plătiți niciodată într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu poza de buletin scanata nu înseamnă că ați identificat expeditorul.
  Vand vila individuala complet utilata si mobilata Vand vila individuala complet utilata si mobilata Vand vila individuala complet utilata si mobilata Vand vila individuala complet utilata si mobilata Vand vila individuala complet utilata si mobilata Vand vila individuala complet utilata si mobilata Vand vila individuala complet utilata si mobilata Vand vila individuala complet utilata si mobilata
  168000.00 € Vand vila individuala complet utilata si mobilata de Draghici Sorin