Cauta

260000.00 €
Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București

Case - Vile
Postat 1 luna
68 vizualizari

260000.00 €
Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București

Case - Vile
Postat 1 luna
68 vizualizari
Salveaza favorit

Descriere

Familie relocată langă Cluj, vând proprietatea personală de lângă București, cu totul deosebită:

Vilă 200 mp, parter + etaj, cu terasă acoperită, curte 1500 mp, seră decorativă cu plante exotice 80 mp, teren de sport cu tiroliană, foișor de lemn, cabană de lemn, spa cu jacuzzi model de top, toate utilitățile: curent, apă, gaze + instalație de apă caldă pe acoperiș.

Parterul are living de 35 mp, birou cu șemineu, bucătărie cu dining-room și terasă acoperită, cămară, baie, scara interioară și camera centralei. Etajul are patru dormitoare, balcon, baie cu cadă cu hidromasaj. Centrala este pe gaze, accesul este pe străzi asfaltate până în București, la doar 2 km de pădure și de râu. Poartă automatizată Nice cu telecomandă.

Materiale de top folosite la construcție și finisaje: tâmplărie termopan tripan din stejar, parchet stejar masiv, uși lemn masiv din stejar și cireș, etajul are pereții tencuiți cu lut natural adus din Germania, care păstrează aerul curat și umiditatea constantă. Toată structura casei este din cărămidă austriacă antiseismică cu nut și feder! Izolația exterioară este cu vată bazaltică Knauff, nu cu polistiren! Acoperișul este cu tablă Lindab. Sera, cabana de lemn, terasa și spa-ul cu jacuzzi sunt acoperite cu tablă sendviș cu spumă, cu geamuri mari de termopan, cu tocăria de aluminiu.

Sera de relaxare are palmieri de 4 metri, măslini și alte plante deosebite. În curte există copaci ornamentali, plantați de 15 ani, printre care magnolie, mălin, tei, castan roșu, platan, brazi, mesteceni și câțiva pomi fructiferi. Terenul de sport are 120 mp, cu coș de baschet, zid pentru jucat tenis la perete, inclusiv nocturnă și cu tiroliană de peste 50 de metri lungime.

Propietatea este în partea de sud-vest a Bucureștiului, la doar câțiva km de Mănăstirea Ciorogârla. Se ajunge din București fie prin Ghencea, via Domnești, fie prin Militari, via Ciorogârla. Casa este a familiei noastre, făcută de noi, nu de dezvoltatori imobiliari. Prețul este negociabil. Oferim comision generos intermediarilor!

Atribute

Stare: Nou
Tip tranzactie: Vind

  Detalii:

 • Anul constructiei:
  dupa 2000
 • Suprafata utila:
  250

Contact Leon

  Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București - 1
  Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București
  260000.00 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Detalii vanzator

  Leon
  Leon
  1 anunturi active
  Persoana fizica
  Utilizator fara cont
  Contact

  Locatie

  Acasa, Domnesti, Ilfov, Romania

  Atentie!

  Nu plătiți niciodată într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu poza de buletin scanata nu înseamnă că ați identificat expeditorul.
  Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București
  260000.00 € Proprietate deosebită Vilă și Teren la 16 km de București de Leon