Cauta

45000.00 €
De vânzare Casa de vacanță

Case - Vile
Postat 1 saptamana
15 vizualizari

45000.00 €
De vânzare Casa de vacanță

Case - Vile
Postat 1 saptamana
15 vizualizari
Salveaza favorit

Descriere

Casa din lemn solid, izolata exterior, cu o terasa confortabila in fata, unde se poate servi masa pe sezon. La parter sunt 2 sufragerii, una de primire, una de servit masa, baie cu toate utilitățile, hol. La etaj 3 dormitoare, pereți placați cu șindrilă lemn lăcuit, este de un confort și relaxare încântătoare. Casa este încălzită cu calorifere electrice. Bucătărie prevăzută cu toate utilitățile, inclusiv beci cimentuit. Suprafața terenului 360 mp. Casa și dependințele acoperite cu tabla zincata. Casa este bine întreținută interior și exterior. Preț negociabil.

Atribute

Stare: Folosit
Tip tranzactie: Vind

  Detalii:

 • Anul constructiei:
  dupa 2000
 • Suprafata utila:
  140

Contact Petre Fanica

  De vânzare Casa de vacanță - 1
  De vânzare Casa de vacanță
  45000.00 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Detalii vanzator

  Petre Fanica
  Petre Fanica
  1 anunturi active
  Persoana fizica
  Utilizator fara cont
  Contact

  Locatie

  Caisului, Lepsa, Vrancea, Romania

  Atentie!

  Nu plătiți niciodată într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu poza de buletin scanata nu înseamnă că ați identificat expeditorul.
  De vânzare Casa de vacanță De vânzare Casa de vacanță De vânzare Casa de vacanță De vânzare Casa de vacanță De vânzare Casa de vacanță De vânzare Casa de vacanță De vânzare Casa de vacanță De vânzare Casa de vacanță
  45000.00 € De vânzare Casa de vacanță de Petre Fanica