Cauta

400000.00 €
Casa moderna Dumbravita

Case - Vile
Postat 6 luni
115 vizualizari

400000.00 €
Casa moderna Dumbravita

Case - Vile
Postat 6 luni
115 vizualizari
Salveaza favorit

Descriere

Vand casa moderna situata in Dumbravita, Timis. Casa este impartita pe 3 nivele, primul avand hol, baie, camera tehnica, living, bucatarie si dining. Al doilea nivel are hol, doua dormitoare, dressing si baie. Al 3-lea nivel (mansarda) are birou, loc de relaxare/citit si o terasa de 9mp. Living-ul, bucataria, dining-ul, dormitorul si biroul sunt mobile si se vand ca atare. In dotare exista sistem de alarma cu 5 camere legate la BGS, 2 routere, centrala, bazin, boiler, dedurizator, pompa presiune, pompa recirculare si put de 70m cu pompa submersibila pentru irigare gazon. Carport-ul de 64mp din fata este pentru doua masini, cu poarta dubla, automatiza, din aluminiu iar lateral de casa exista un loc pentru o bucatarie de vara. Imprejmuirea este realizata printr-un gard de boltari. Detin peste 500 de poze cu toate stadiile constructiei, plus toate documentele incepand cu cele arhitecturale.

Atribute

Stare: Nou
Tip tranzactie: Vind

  Detalii:

 • Anul constructiei:
  dupa 2000
 • Suprafata utila:
  120

Csornai Norbert\

Csornai Norbert
Csornai Norbert Inregistrat pentru 6+ months Ultima data online 6 luni
Descriere vanzator Nici o descriere

Contact Csornai Norbert

  Casa moderna Dumbravita - 1
  Casa moderna Dumbravita
  400000.00 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Detalii vanzator Despre

  Csornai Norbert
  Csornai Norbert
  1 anunturi active
  Persoana fizica
  Inregistrat pentru 6+ months
  Ultima data online 6 luni
  Contact Toate anunturile

  Locatie

  307160, Dumbravita, Dumbravita, Timis, Romania

  Atentie!

  Nu plătiți niciodată într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu poza de buletin scanata nu înseamnă că ați identificat expeditorul.
  Casa moderna Dumbravita Casa moderna Dumbravita Casa moderna Dumbravita Casa moderna Dumbravita Casa moderna Dumbravita Casa moderna Dumbravita Casa moderna Dumbravita Casa moderna Dumbravita
  400000.00 € Casa moderna Dumbravita de Csornai Norbert