Cauta

750.00 €
De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal

Birouri - Spatii
Postat 1 luna
12 vizualizari

750.00 €
De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal

Birouri - Spatii
Postat 1 luna
12 vizualizari
Salveaza favorit

Descriere

Apartament de 3 camere B-dul Decebal. Aparatamentul are 94 de mp, se afla la etajul 1/8, recent igienizat, decomandat, living foarte generos si luminos, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie inchisa. Se afla la maxim 10 minute de metrou Piata muncii si la 2 minute de statiile STB de autobuz si troileibuz. Se inchiriaza nemobilat, doar pentru firme. Pentru detalii sau vizionari, sunati la numarul din anunt.

Atribute

Stare: Folosit
Tip tranzactie: Inchiriez

  Detalii:

 • Anul constructiei:
  1978 - 1990
 • Suprafata utila:
  94

Contact Sorin

  De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal - 1
  De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal
  750.00 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Detalii vanzator

  Sorin
  Sorin
  1 anunturi active
  Persoana fizica
  Utilizator fara cont
  Contact

  Locatie

  Bd Decebal, Bucuresti, Romania

  Atentie!

  Nu plătiți niciodată într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu poza de buletin scanata nu înseamnă că ați identificat expeditorul.
  De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal
  750.00 € De inchiriat apartament 3 camere Bd Decebal de Sorin