Cauta

44500.00 €
Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu

Apartamente
Postat 11 luni
265 vizualizari

44500.00 €
Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu

Apartamente
Postat 11 luni
265 vizualizari
Salveaza favorit

Descriere

Vand apartament 2 camere situat in cartierul Doctor Marinescu , bl.13, etajul 2/4, suprafata utila 40 mp, bloc de caramida, calduros iarna si racoros vara si datorita vegetatiei din jur, cu vecini linistiti ca de altfel toata zona;are in jur magazine .Apartamentul este racordat la reteaua de gaze, contorizat individual, ferestre termopan, balcon spatios, inchis(termopan), gresie, faianta, se vinde mobilat partial asa cum este in poze.

Atribute

Stare: Toate
Tip tranzactie: Vind

  Detalii:

 • Etaj:
  2
 • Suprafata utila:
  40

Contact mircea

  Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu - 1
  Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu
  44500.00 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Detalii vanzator

  mircea
  mircea
  1 anunturi active
  Persoana fizica
  Utilizator fara cont
  Contact

  Locatie

  Caracal, Olt, Romania

  Atentie!

  Nu plătiți niciodată într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu poza de buletin scanata nu înseamnă că ați identificat expeditorul.
  Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu
  44500.00 € Vand apart 2 camere,zona Dr Marinescu de mircea