Cauta

47900.00 €
De vanzare apartament de doua camere in Chiajna

Apartamente
Postat 11 luni
70 vizualizari

47900.00 €
De vanzare apartament de doua camere in Chiajna

Apartamente
Postat 11 luni
70 vizualizari
Salveaza favorit

Descriere

OFERTA DE PRET-DE VANZARE, APARTAMENT DE 2 CAMERE, IN BLOC NOU- CHIAJNA, DUDU- PRET NOU 47.900 EURO
Apartamentul este situat la parter, are 53 mp, dotat cu centrala autonoma (in condensatie) Ferroli iar consumurile de energie electrica si gaz sunt contorizate individual.
Dispune de cele mai bune materiale si echipamente, de lux ( faianta, usi de interior, parchet, calorifere, prize, intrerupatoare, geamuri termopane ) se preda complet finisat, cu baia complet utilata, apartamentul dispune de balcon inchis, cu intrare atat din living cat si din bucatarie.
Pe langa acestea, fiecare proprietar poate beneficia contra cost de locuri de parcare cadastrate.
In incinta locatiei, locatarii beneficiaza de un loc de relaxare, parc, amenajat cu loc de joaca pentru copii si spatiu verde.
Complexul dispune de toate utilitatile comunei Chiajna, fiind invecinat cu Primaria comunei, padurea Rosu, Lacul Morii, pe Strada Sperantei nr.24.
Detalii la 0771 310 310

  Detalii:

 • Anul constructiei:
  dupa 2000
 • Etaj:
  0
 • Suprafata utila:
  53

Contact militari

  De vanzare apartament de doua camere in Chiajna - 1
  De vanzare apartament de doua camere in Chiajna
  47900.00 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Alte anunturi ale utilizatorului

  Detalii vanzator

  militari
  militari
  5 anunturi active
  Persoana fizica
  Utilizator fara cont
  Contact

  Locatie

  Rezervelor NR 29, 077040, Chiajna, Ilfov, Romania

  Atentie!

  Nu plătiți niciodată într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu poza de buletin scanata nu înseamnă că ați identificat expeditorul.
  De vanzare apartament de doua camere in Chiajna De vanzare apartament de doua camere in Chiajna De vanzare apartament de doua camere in Chiajna De vanzare apartament de doua camere in Chiajna De vanzare apartament de doua camere in Chiajna De vanzare apartament de doua camere in Chiajna De vanzare apartament de doua camere in Chiajna
  47900.00 € De vanzare apartament de doua camere in Chiajna de militari