Cauta

103000.00 €
Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro

Apartamente
Postat 9 luni
49 vizualizari

103000.00 €
Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro

Apartamente
Postat 9 luni
49 vizualizari
Salveaza favorit

Descriere

1.Am locuit 10 ani impreuna fetita noastra, nascuta in acest Condominium, intr-un mediu occidental, maximum de siguranta, confort si liniste, sustinut printr-o disciplina administrativa impusa de patronul turc, de negasit in niciun cartier romanesc. O atentie fata de intretinerea sau dezapezirea imediata a drumurilor interne, fata de culegerea ritmica a gunoiului, fata de monitorizarea printr-un sistem de supraveghere video ce are rolul de a descuraja orice tip de infractiune, fara a incalca insa intimitatea locatarilor. Paza este asigurata de compania BGS, 24/24h.
2.Si pentru aceste lucrari de intretinere, cheltuielile aferente pentru apartamentul nostru de 3 camere cu 3 persoane, au fost cuprinse intre 250 lei vara si 370 lei iarna, lipsind in totalitate incarcarea cheltuielilor cu tot felul de aberatii, pe exemplul blocurilor din Bucuresti.
3.O atentie deosebita fata de miscarea fizica si simbioza cu natura. Cladirile toate sunt inconjurate de spatii verzi, 4 parcuri si locuri de joaca, plaja privata pe malul lacului natural din apropiere, 43 piscine exterioare, terenuri de fotbal si de tenis, aparate de fitness exterior, mese de ping pong si alei pentru jogging.
4.N-au fost uitate necesitatile de educatie, indeplinite prin 2 gradinite private, deservite de o echipa de educatoare iubitoare de meserie si de copii, o scoala primara si un centru de arte pentru copii. Fetita noastra s-a despartit cu greu de educatoare, de programele interesante, care combinau perfect recreerea cu asimilarea de indeletniciri noi.
5.Ne-am bucurat de un Strip mall de peste 4500mp, un supermarket Lidl, ATM-uri, farmacie, cafenele, restaurante, magazine de delicatese traditionale si internationale, brutarie cu paine mai buna decat in Bucuresti, crama, cabinet veterinar, saloane de infrumusetare, solar, curatatorie de haine si croitorie, cofetarii, fast foods dar si spatii de servicii. Nu ne-a lipsit absolut nimic, din ceea ce reprezenta necesarul strict al necesitatilor vitale, sociale, recreative si asta fara stresul oraselor mari.
6.Si nu in ultimul rand, transportul public spre oras, care este asigurat perfect prin intermediul autobuzelor si microbuzelor dedicate, care circula regulat spre statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera.
7.Spre final, las la o parte aspectele vietii in Cosmopolis care ne-a satisfacut perfect doleantele, dar ne-a si civilizat,si sa ne referim la dotarile interioare ale cladirii, care beneficiaza pentru cele 6 etaje de 2 lifturi, de un interfon, de finisajele apartamentului, pe care le-as numi de calitate medie, cu usi interioare Pinum, parchet Egger 8mm, gresie si faianta elegante. La finisajele initiale, am adaugat mobilarea de comanda a bucatariei cu MDF alb lucios, plus dotarile foarte bine intretinute, precum: frigider cu congelator jos, masina spalat vase, plita electrica, hota, cuptor electric. . La fel am procedat si in living, unde am acoperit un dulap la intrare, niste dulapuri joase pe partea dreapta si acoperirea centralei termice si in baie, precum se poate vedea in poze.
8.In fine, sa vorbim ce ne intereseaza cel mai mult zilele acestea, despre memoriul tehnic al constructiei bocurilor. Fundatii izolate din beton armat, structura portanta din beton armat, pereti de inchidere realizati din zidarie, caramida porotherm, izolatia e polistiren de 10 cm. Blocurile sunt certificate pentru seisme de 8.5 grade.Toate constructiile sunt realizate la cel mai inalt nivel tehnic si cu materiale de calitate. Toata documentatia tehnica de constructie poate fi verificata, inclusiv vizionarea fundatiilor si structurilor portante aflate in curs de executie. Nu ma mira faptul ca acesti antrepenori turci au construit si construiesc la un standard si o disciplina draconica, pe care ne-au aratat-o si noua cu ocaziai celor 18 ani de cand administreaza acest condominium. SI din cate am documente am vazut si pe la alte cladiri construite de romani, nu multi romani s-au ridicat la standardele lor.

Contact Iuliana

  Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro - 1
  Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro
  103000.00 €
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Detalii vanzator

  Iuliana
  Iuliana
  1 anunturi active
  Persoana fizica
  Utilizator fara cont
  Contact

  Locatie

  Stefanestii de Jos, Ilfov, Romania

  Atentie!

  Nu plătiți niciodată într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu poza de buletin scanata nu înseamnă că ați identificat expeditorul.
  Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro
  103000.00 € Apartament 3 camere Cosmopolis, decomandat, 67mp, 103.000 euro de Iuliana